IMGP3768

L’OPERA в Сен Тропе – „Малко парти не е убило никого“!

02 август 2016

Когато попаднеш за първи път тук, не си съвсем сигурен какво може да очакваш. В главата ти е сякаш бърканица от чути изречения, послания, кадри… Всеки е слушал и чел за Бриджит Бардо, уникалните й снимки от това място, за култовия филм „И Бог създаде жената“, за полицая от Сен Тропе, за лъскавите яхти и ваканциите на звездите, за бляскавите вили на знаменитости, за тълпите туристи, които се опитват да се докоснат до тях… Какво е всъщност Сен Тропе? Защо едно малко изоставено рибарско селище, каквото то е било преди 60 години и с каквито, подобни на него, е пълно по Средиземноморието, днес е притегателна точка за хората от цял свят? Вижте един от отговорите!

Магнитът за звезди през лятото – Сен Тропе всяка година изненадва своите почитатели и гости с ново и модерно място. И все по-необичайно, и все по-атрактивно. Един от летните хитове  се нарича L’OPERA.

IMGP3758
Разположено само на няколко метра от романтичната марина с накацалите луксозни яхти, заведението предлага впечатляваща програма, танци и шоу до зори. Обикновено партитата започват със спокойна и изискана вечеря, с подбрани ястия и стилен сервиз. Неусетно след 23 часа атмосферата се подгрява и изведнъж по масите сякаш „изникват“ атрактивни танцьори и… шоуто стартира.
IMGP3746За да се нагорещи атмосферата и да се стоплят емоциите, огнени маргарити се въртят от прекрасни танцьорки. Атрактивните момичета подгряват настроението, музиката се усилва и… нали знаете какво може да следва: A little party never killed nobody, както пее Фърги в саундтракта към „Великият Гетсби“.
IMGP3785

IMGP3737

Не се съмнявайте в това! Преживяно от In Life!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)