LUX4U отвори врати в хотел Маринела

02 ноември 2016

LUX4U е името на новооткрития шоурум в хотел Маринела в София, който предлага за вашия изискан вкус не само мебели, аксесоари и осветителни тела от най-висока класа, но и всичко необходимо за обзавежднето на дома, офиса, хотела и ресторанта.

TON_1348

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“

На 28.11.2016 г. беше официалното откриване на салона. С изискан коктейл домакините посрещнаха своите гости. На партито присъстваха не само утвърдени имена от областта на архитектурата, строителството и дизайна, но много известни личности. Сред гостите на събитието бяха Мая Косева, певицата Мария, Марияна Цонева, Христо Сираков, Денди и много други, които лично бяха дошли да поздравят Маринела Арабаджиева.

TON_1353

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“. Кристина Радулова и Маринела Арабаджиева

TON_1309

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“. Маринела Арабаджиева и Соня Йотова

TON_1299

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“. Мая и Енчо Косеви

TON_1318

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“. Денди

TON_1358

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“. Фолк певицата Мария

Колекцията в уникалната експозиция отразява последните тенденции и върховите технологии в интериорния дизайн. Стил и естетика от най-висока класа – това са най-главните отличителни черти на това прекрасно място в сърцето на София.

TON_1325

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“

Екип от архитекти и дизайнери са на ваше разположение както за изготвянето на цялостен индивидуален проект за мястото, което предстои да обзавеждате, така и за професионални консултация в избора на конкретни модели мебели, осветителни тела, настилки и облицовки. На практика тук можете да намерите всичко.

TON_1349

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“

Обстановката в новия шоурум е елегантна. Обособени са отделни кътове, които живеят самостоятелен живот, но като съставни части на едно неделимо цяло. Професионализмът на хората, ангажирани с проекта личи от пръв поглед. Обстановката прилича на декор от театрален спектакъл.

TON_1330

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“

TON_1350

LUX4U отвори врати в хотел ,, Маринела“

Ако още не сте го направили – посетете сега новото място за лукс и дизайн в София. На бул,,Джеймс Баучер“ 100 в хотел,, Маринела “ ви очакват. Това е едно по-различно място, което няма аналог в България. Ще бъдете очаровани от невероятните предложения и ще имате уникалната възможност да се потопите в морето от грация и елегантност- само тук в шоурум LUX4U.
Бъдете техни гости, а невероятният екип ще ви посрещне като добри приятели.

репортер: Ася Георгиева
снимки: Антон Хариев
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)