CMP_2895

MANHUNT Bulgaria 2017- триумфа на българската мъжка красота

08 април 2017

Под това мото протече 16-тото издание на конкурса MANHUNT BULGARIA 2017, което се проведе на 06-ти април в столичния ПЛАНЕТ КЛУБ.
Собственикът – лицензиант и организатор на конкурса г-жа Ирина Папазова и нейният екип от модна агенция ИНТЕРСАУНД за пореден път доказаха, че са най-добрите в провеждането на мероприятия от такъв тип.

CMP_2679

CMP_2690

MANHUNT BULGARIA е част от световната верига MANHUNT INTERNATIONAL и е най – престижният конкурс за мъже – модели в България. В това се убедихме, след като станахме свидетели на подбраната селекция от 13 участници, представители от цялата страна, най-младия от които бе само на 17 години, а най-възрастния на 26.

CMP_2714

CMP_2718

Любезните домакини от ПЛАНЕТ КЛУБ се бяха погрижили за комфорта и удобството, както на участниците в конкурса, така и на множеството гости, дошли да проследят на живо церемонията по избора на най-красив български мъж. Още с влизането си гостите бяха посрещнати с комплимент от водка MANSFELD и бляскава стена на славата, пред която ги чакаха множество журналисти и фотографи.

CMP_2761

CMP_2769

Трудната задача при избора на носител на титлата MANHUNT BULGARIA 2017 и негови подгласници бе поверена на разнородно жури от светски личности, представители на различни браншове. Сред тях бяха едни от най-красивите българки – Наталия Гуркова/Мис България 1998/, Марина Войкова/Мис България 2015 и Мис Планет 2016/, Рената Божиновска/Мисис Планет 2016/от Македония, Цвети Разложка, Александра Богданска/модел и представител на КОД ФЕШЪН ТВ/,певицата Кристина Димитрова, Миглена Николова и Джулияна Гани, както и от бизнес дамите Калина Манолова – Андрюс фешън, Мария Христова – VILEBREQUIN. А мъжката част на престижното жури беше представена от последния носител на титлата MANHUNT BULGARIA 2013 – Иван Минчев, Владислав Славов/собственик на БГ Мюзик къмпани/, Махран Меске/представител на Тонино Ламборгини/, Атанас Лазаров/собственик на Профайл ПР агенция/ и Иван Рупчин/собственик на Бутик РЕЗЕРВЕ/. Председател и почетен член на журито бе г-жа Ирина Папазова, собственик на ИНТЕРСАУНД.

Тринайсетте участници в конкурса се представиха в три тура: с облеклата на Бутик РЕЗЕРВЕ, банските костюми на VILEBREQUIN и официалните костюми на АНДРЮС ФЕШЪН.

CMP_2856

CMP_2864

След прецизна селекция и трудния избор, пред който бяха изправени, журито излъчи своите фаворити.
За победител в 16-тото издание на MANHUNT BULGARIA бе определен Георги Вълков на 23 год. Той е родом от град Средец, но от няколко години живее в София. Георги е студент в НСА със специалност Кинезитерапия. Занимава се професионално с танци и мода и любителски с бойни изкуства.

CMP_2894

CMP_2895

 Като MANHUNT BULGARIA 2017 Георги Вълков ще има нелеката задача да представи страната ни на световното издание на конкурса MANHUNT INTERNATIONAL с награден фонд от 50 000 долара, който тази година ще се проведе в Китай през месец септември.
След него, като победители бяха отличени Мартин Георгиев на 21год. от София – 1ви подгласник, Христо Нечев на 20год. от Пловдив – 2ри подгласник и Краси Маринов на 18год. – 3-ти подгласник.

Спонсорите на конкурса излъчиха свои избраници, които бяха отличени със специални награди, а всички участници получиха подаръци от TONINO LAMBORGHINI, WILKINSON и MANSFELD.

CMP_2882

CMP_2897

Режисьор на събитието беше Мартин Желев. За доброто настроение на събитието се погрижиха водещите Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова, а в паузите между туровете свои изпълнения поднесоха Кристина Димитрова, пеещият продуцент Владислав Славов и младите изпълнители Илияна Илиева и Тодор Гаджалов – финалисти в Гласът на България.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)