Кубрат Пулев и Кличко

Me Too, Кубрате!

29 март 2019

Типично по български, Кубрат Пулев винаги е носил в себе си онази частица балкански нрав, която допринесе за вече световноизвестната целувка с американската репортерка… Оп, как й беше името? Да, преди случилото се, тези, които бяха чували за нея, със сигурност бяха по-малко и от населението на Ватикана. След паметното интервю обаче, този факт се промени.

Кой кого не е ясно! Но усмивката е предвестник за задаваща се буря...

Кой кого не е ясно! Но усмивката е предвестник за задаваща се буря…

За съжаление на Кобрата, и на всички негови поддръжници, скандалът остави някак в миманса иначе хубавата му победа над Богдан Дину и боксът отиде на заден план за сметка на далеч по-сериозната задаваща се битка в реалния живот. Сега Кубрат ще трябва да се бори не само за правотата си, но и за кариерата си, която е изложена на сериозен риск след постъпката му.

Преди мача, репортерката бе по-известна като "Голото суши"...

Преди мача, репортерката бе по-известна като „Голото суши“…

Всъщност голямата грешка на българина беше не толкова спонтанният му изблик, колкото неосъзнаването на географските ширини, в които се намира. Във време, в което американците са изключително чувствителни на тема „Равноправие“ и на фона на все още ширещия се скандал „MeToo“, Пулев така и не помисли, че се намира в Калифорния и че Коста Меса не е „Биад“.

Вдясно е адвокатът й Глория Олдред, която...

Вдясно е адвокатът й Глория Олдред, която…

Грешка беше и раздухването на скандала през родните медии, когато описанията му на Джени Суши вероятно допълнително са я подтикнали към съдебни действия.

Сега можем само да се се надяваме бурята да отмине без последствия, макар че задаващите се дни вероятно са най-големият шанс на една почти неизвестна журналистка да яхне масовия вселенски протест в опит да нареди името си до тези на звезди като Мерил Стрийп, Алиса Милано, Кейт Бланшет, Мира Сорвино, Ашли Джъд и компания.

...която iиронично тук защитава жертви в скандала Me Too...

…която iиронично тук защитава жертви в скандала Me Too…

А дали целувката на Кобрата е равносилна на изцепките на един Харви Уайнстийн например, всеки може сам да реши за себе си. Зад Океана обаче и двете се водят сексуален тормоз…

Автор: Митко Попов

Основателят на движението Me Too с Куентин Тарантино..

Основателят на движението Me Too с Куентин Тарантино..

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)