MediaMixx 2016 – едно незабравимо преживяване

06 юни 2016

In LIfe TV беше част от медийния фестивал MediaMixx 2016, който тази година се проведе в слънчевия град Солун. Фестивалът се превърна в едно незабравимо преживяване. Събитието беше посетено от над хиляда гости от всички страни от региона. Президент на MediaMixx тази година беше французинът Стефан Делайе (председател на Френско-българската търговска и индустриална камара).

DSC_0008

Пред камерата на In Life TV застана генералният директор на MediaMixx г-н Георги Кузмов, който обясни целите, задачите и перспективите пред подобни форуми. „Нашите Златни чадъри се чувстват като у дома си при прочутите солунски чадъри“, разказа Георги Кузмов, генерален секретар на MediaMixx 2016. „Новото място е символично и по друга причина, то бележи първата стъпка от „пътуването“ на фестивала из държавите от Югоизточна Европа. Тази година очакваме да посрещнем над 1000 гости от всички страни от региона и сме се постарали международното да не е само в локацията и в участниците, но и в екипа, който стои зад фестивала“, допълни той.

DSC_0009

За 21 години MediaMixx безапелационно затвърди позицията си като водещото събитие в света на медиите у нас. „Преди 10 години отново имах честта да бъда Президент на фестивала и тогава имахме огромен успех“, сподели Стефан Делайе. „Фестивалът израства с годините и вече назря моментът за неговата международна изява. Вярвам, че MediaMixx успешно ще се позиционира като водещата платформа за среща и обмяна на опит на професионалистите от медийния бранш в целия регион. Щастлив съм, че отново ми бе предложена възможността да бъда Президент на фестивала, и то в този ключов за него момент“. Той допълни също, че един от важните акценти по време на конференцията беше бежанската криза, тема която е особено наболяла по света и най-вече в този регион.

DSC_0023

По време на събитието бе обявена и още една новина – в рамките на конференцията тази година за първи път се проведе E-Sport Gaming Championship с партньорството на ESL. Посетителите на MediaMixx успяха да наблюдават на живо зрелищна онлайн „битка“ между професионални геймъри.

За екипа на In Life TV беше чест и удоволствие за първа година да бъде част от това знаменателно събитие. За пореден път ние доказахме, че сме медия без граници!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)