MEDICALPARK – здраве за всички

09 март 2018

MEDICALPARK е най-обширната болнична мрежа и осигурява здраве за всички. Това е най-широко разпространената и достъпна болнична група в Турция, където имат 27 болници в 17 града. Групата има клонове по целия свят, а от март 2018 г. и в България. 

Една от основните цели на MEDIKALPARK е да осигуряват най-съвременните медицински технологии и първокласни здравни услуги за всички. Здравните инвестиции на компанията ги превърнаха в най-бързо разрастващата се болнична верига в света. Всички клинични екипи в техните болници са отдадени на каузата да проправят пътя към бъдещето в здравеопазването. като осигуряват услуги на най-високо ниво за пациентите и техните семейства. Постоянните инвестиции в човешки ресурси, медицински технологии и оборудване, без да отстъпват от правилата на медицинската етика или правата на пациентите са тяхна мисия. Затова и водещият корпоративен принцип на компанията е да осигуряват възможно най-добрите и достъпни здравни услуги за всеки човек. Те използват най-съвременните технологии в здравеопазването без всякакъв компромис с медицинския код за етика.

MEDICALPARK е здравен център от световна величина. За тях здравето на пациента винаги е било и ще бъде на първо място. Още много нови техни болници предстои да отварят врати. Общият брой на преминалите през техните болници стационарни и амбулаторни пациенти наброява близо десет милиона души.

репортер : Ася Георгиева
оператор: Иван Цвятков

фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)