Men’s Fashion Cluster и НФА „Българе“ в прослава на България

09 ноември 2015

Men’s Fashion Cluster и НФА „Българе“ с една мисия в Кралство Нидерландия – чрез модата и танца да прославят България по света. Те правят, така че българските танци да се вихрят под ритъма на иглата, бродираща шевица. Те правят, така че шевицата да превземе световните модни сцени и да бъде посланик на България по света. Изключително родолюбива мисия за обединяване на потенциала на българския фолклор и родната индустрия.

НФА "Българе" с една мисия в Кралство Нидерландия - чрез модата и танца да прославят България по света. Те правят, така че българските

Христо Димитров – Българе в Холандия

Защото Men’s Fashion Cluster се прекланя пред традициите. Защото именно те градят тяхното верую в утрешния ден. За тях бизнесът е не само национално отговорен на думи, но и на дела. Чрез марката „Ричмарт Винтидж“ те създават новата формула на модата, като я издигат на висотата на световната.

Българе в Холандия

Като проводник на добрите идеи за България Men’s Fashion Cluster организира поредица от срещи и консултации в Кралство Нидерландия за наемане на шоурум в World Fashion Center. Преговорите се увенчаха с успех и вече можем гордо да кажем – България ще има достойно място на световната модна сцена. На 16.11.2015 г. от 13ч. ще се състои официалната церемония по откриването в World Fashion Center, като в шоурума ще бъдат представяни колекции на български дизайнери.

Richmart Bulgare

Отделно от това, Men’s Fashion Cluster заедно със спектакъла „Това е България“ на НФА Българе, представят красотатата и богатството на българския фолклор в най- престижните зали на Кралство Нидерландия, а там публиката е възхитена и очарована. В паузите на представленията, танцьорите от формация „Ричмарт“ демонстрират за първи път в Европа революционната „Фолкнетика“.

Richmart_BTA 19.05.2015 (7)

Облечени в модерни костюми с шевици, момчетата танцуват в неравноделен ритъм на фона на съвременна музика с послание за здравословен начин на живот. Защото статистиката е повече от страшна- над 500 000 европейци годишно умират от обездвижване. И точно затова „Фолкнетика“-та е българската рецепта за здраве.

1_Mens-Fashion-Cluster

Идеята е не само да се популяризират народните танци, но и българските фолклорни стъпки да намерят място в дискотеките и нощните заведения. А народният танц да представи колекции на модни дизайнери на световните сцени.

Една изключително родолюбива мисия за прославата на България по света, кауза, зад която застанаха много хора от бизнеса, изкуството и културата в Кралство Нидерландия. Кауза, която ни прави по-горди отвсякога от това, че сме българи.

Деан Манев

Постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)