Natura Bisse

Mesoestetic представи новите терапии за възстановяване на кожата

07 октомври 2015

Компанията Esthetic Privilege Ltd. – официален представител за България на испанските козметични продукти с марката Mesoestetic, представи новите терапии и продукти за професионална грижа пред избрани специалисти.

Водещи козметици от цялата страна се запознаха с детайлите на най-новите терапии на световната марка с доказан резултат в грижата за кожата. Медицинската козметика Mesoestetic (www.mesoestetic.bg) съчетава в продуктите си уникална комбинация от активни вещества, която защитава и възстановява свойствата на клетъчната ДНК.

Natura Bisse

„Както знаем, ДНК кодът съдържа цялата информация, необходима на клетките ни да се развиват адекватно. При правилен начин на живот те запазват перфектния баланс между активност и регенерация. Продуктите на Mesoestetic са създадени специално за възобновяване жизнените функции на кожата. Изключителната технология защитава и възстановява свойствата на клетъчната ДНК. Благодаря на всички, които дойдоха да се запознаят с най-новите продукти и терапии, на всички терапевти, които работят с Mesoestetic – полезна и доказано ефективна козметика както за жените, така и за мъжете в съвременния забързан свят“ – сподели г-жа Грети Гарсия, изпълнителен директор на Esthetic Privilege Ltd.

Natura Bisse

Демонстрациите се водиха от терапевт Милена Петкова и Нели Николова.  Присъстващите козметици се запознаха с пилингите на Мезоестетик, както и с терапиите Vitamin С, Collagen 360, Stem cells / Стволови клетки, Radiance DNA. Бяха демонстрирани неинжекционни и инжекционни методи за терапия. Всеки от участниците получи сертификат за работа с продуктите на испанската марка.

Natura Bisse

За повече информация – eventA Communications – 0885 373914

Естетик Привиледж – 0877 665553

снимки: Антон Хариев

Виж още снимки от събитието тук!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)