Metallica и Симфоничният оркестър на Сан Франциско в кината от октомври

10 август 2019

Metallica и Симфоничният оркестър на Сан Франциско влизат в кината на 9 октомври с концертния филм S&M², по повод 20-годшнината от издаването на оригиналния концертен албум S&M (Symphony & Metallica).

Оригиналният концерт S&M също е съвместен проект на Metallica и Симфоничния оркестър на Сан Франциско под диригентството на Michael Kamen и е записан през пролетта на 1999 в Berkeley Community Theatre, Калифорния, САЩ. Новият концертен филм S&M² ще представи за първи път след 20 години нови версии на песни, написани и издадени след оригиналния концерт, с нови оркестрални елементи от Bruce Coughlin.

Metallica

Легендарният диригент Michael Tilson Thomas завършва първата седмица от последния си сезон като Музикален директор на Симфоничния оркестър на Сан Франциско със специална поява на сцената, за да дирижира част от грандиозното шоу. Първият съвместен проект на Metallica със Симфоничния оркестър на Сан Франциско е документиран от live албума-носител на ГРАМИ – S&M.

Kymberli Frueh (“Trafalgar Releasing”): „Ние в Trafalgar Releasing сме развълнувани да предоставим на феновете на Metallica по цял свят възможността да отпразнуват тази годишнина заедно в кино салоните през октомври. Тази оригинална колаборация между две легенди от Сан Франциско – Metallica и Симфоничния оркестър, се превърна във важен момент от муикалната история на цели 2 десетилетия.”

Metallica и Симфоничния оркестър на Сан Франциско

Събитието ще се излъчва на голям екран през октомври. Повече информация на: metallica.film, където феновете могат да се абонират за новини около филма и продажбата на билети.

Новината за концертния филм S&M² идва след една много успешна в музикално отношение година за Trafalgar Releasing с предстоящата премиера на Roger Waters Us + Them, Rush: Cinema Stangiato, The 9th Annual Grateful Dead Meet-Up at the Movies – филм, който влиза за първи път в кината по цял свят.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)