michaelkorsMothersday

Michael Kors представи своите първи смарт часовници

18 септември 2016

Michael Kors е американска марка, основана през 1981 г.,произвеждащ дрехи, обувки, парфюмерия и аксесоари.
Известният бранд представи своите първи смарт часовници. Серията, която получи названието Michael Kors Access, в момента се състои от само два модела. Дизайнът на хронометрите е разработен на основата на два популярни модели на марката: Bradshaw и Dylan. Устройствата функционират с ОС Android. Новите творения са достъпни в 2 цвята: златно и зелено. Часовници вече са на пазара, а цената им е 350 долара. „Умните“ часовници Michael Kors са предназначени както за мъже, така и за жени.

2(2697)

Един от моделите е с кожени или силиконови каишки. Дизайнерът е решил да запази различните цени, за да направи бранда по-достъпни за потребителите. Сред техническите параметри, които притежават новите часовници, трябва да споменем: способност да се управляват три екрана, възможност за получаване на уведомления от социалните мрежи и текстови съобщения, настройка на приложения, помощни Google и система за проследяване на фитнес-параметри.

3(2458)

За спецификациите на Michael Kors Access нищо не се съобщава. Но надали функционалността им се отличава кой знае колко от „умните“ хронометри с ОС Android Wear на други производители. Колкото до характеристиките на смарт часовниците, Michael Kors справедливо отбелязва, че хората ще бъдат по-заинтригувани да притежават продукт на луксозния бранд, отколкото от факта какъв е процесорът му.

4(2119)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)