Miloz Fish & Grill – eдин ресторант, който носи духа на морето

21 октомври 2017

Представяме ви един ресторант, който носи духа на морето и ни кара да мечтаемВсяко обществено пространство е предназначено да се обитава от много хора – с различни претенции, изисквания и критерии. Сложността и спецификата на архитектурната задача идва именно от това.  Концепцията за изграждането се възлага от инвеститора като идея  на авторите на проекта. Когато между тях има синхрон, нещата задължително се получават и добрите резултати не закъсняват. Ресторантът Miloz Fish & Grill, който днес ви показваме е красноречиво доказателство за тези твърдения. Той е от този тип заведения, решени в средиземноморски стил, които са направени да работят на открито. Затова и се наричат сезонни и имат своите особености в архитектурно отношение.

Ресторантът Miloz Fish & Grill е разположен в стария град на Созопол, на брега на морето, а от него се открива чудна гледка към Созополския залив. Затова той е особено привлекателно и предпочитано място не само за туристите, но и за местните. Особено красиви са залезите тук, които те карат да мечтаеш и предразполагат към романтични изживявания. И именно в това се крие очарованието на мястото – кара те изпитваш изключителни и само положителни емоции. 

Ненатрапчиво, фино и елегантно е решен и оформен екстериорът. Тук няма нищо излишно, няма преднамерена показност на лукс и демонстрация на фалш. Отделните зони живеят самостоятелен живот, но като съставни части на едно цяло. Те дискретно кореспондират помежду си и не само на пръв поглед съжителстват в хармония. Особено впечатляваща е и задната част на ресторанта, която е богато озеленена. Вековните дървета успокояват сетивата и даряват с прохлада, особено в топлите дни.

Попадайки в Miloz Fish & Grill човек се чувства различно и именно в това се крият магията и очарованието на това чудно място, което завинаги е имал шанса да го посети.

За контакти: 089 244 2222

репортер: Ася Георгиева
оператор : Антон Хариев
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)