Top model of the world

MVision се погрижи за външния вид на модели от 30 страни

14 октомври 2017

Международният конкурс Top International Model of the World 2017 с лицензиант Робърт Казан от Букурещ, Румъния, събра модели от над 30 страни, в една уникална надпревара. Състезанието се проведе между 20-27 септември 2017г., в луксозния хотел Маджестик в Слънчев бряг, който посрещна моделите и интернационалните гости. Конкурсът се проведе в 3 етапа: национални костюми, бански и официални облекла. Моделите бяха оценявани през цялата седмица по тяхната походка, сценично присъствие, професионализъм и опит.

mvision

За външният вид на всички модели, по време на престоят им на родното Черноморие, се погрижи веригата салони за красота MVision. Салоните от веригата MVision работят само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Салоните предлагат пълна гама от разкрасителни процедури. Професионалистите, които работят в бюти салоните за красота- Даниела Данаилова и Анна Степановна, имат амбицията и уменията да издигнат нивото на козметичните процедури на световно равнище. MVision e е успешно наложил се бранд в Слънчев бряг.

Собственичката Мария Георгиева , сподели пред Дартс нюз, че не само за нея, но и за целия екип, който се погрижи за моделите , това е необикновено изживяване. “ За мен беше чест да работя с професионалисти, организацията беше на високо ниво, а работната атмосфера невероятна. Това е преживяване , което ще ми остане за цял живот – докоснах се до традициите и историята на страни като Индия, Тайланд и Ливан и се запознах с уникални хора.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)