Pavell & Venci Venc’ остаряха с 40 години в проекта „Fake Profile“

25 март 2018

На 22 март, беше представен “Fake Profile” – новият самостоятелен проект на Pavell & Venci Venc’, продуциран от Вирджиния Рекърдс. След успеха на колаборацията им с Михаела Маринова в сингъла „Листата падат“ в края на миналата година и изненадващия им подарък за феновете на 01 януари „Кифли, батки, кеш“ с участието на MAGI, „Fake Profile” е логичната следваща стъпка за най-успешното хип-хоп дуо.

fake profile

„Винаги сме правили музика, която отразява духа на времето, в което живеем, както и на собствените ни ценности. Тази песен не прави изключение. С нея напомняме, че истината винаги е по-силна и красива от измислените образи. Има прекалено много фалш наоколо, не само в социалните мрежи, а и в живота на младите хора въобще. Фалшивите профили са излишни маски и точно тях сваляме в парчето и във видеото“, казва Pavell.

В клипа към “Fake Profile”, дело на режисьора Люси Иларионов, са преплетени двете реалности – на истинските Pavell & Venci Venc’ и на техните „фалшиви профили“, създадени с помощта на специален състаряващ грим. „Заснемането на това видео беше едно от най-запомнящите се преживявания, които сме имали като артисти. Видяхме се с поне 30-40 години по-възрастни, снимахме и на една от най-високите точки в София заедно с около 100 човека от близките ни приятели, познати и колегите ни DARA и Иво Добрев (от дуото Пламен и Иво).

Fake Profile

Именно те и снимачният екип бяха първите хора, които чуха парчето и реакцията им беше знак за нас, че сме свършили добра работа“, разказва Venci Venc’. Вирджиния Рекърдс и водещите „Гласът на България“ скоро ще представят и новия дизайн от мърчъндайза на артистите, този път с темата “Fake Profile”, на SundayHabit.com.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. ВСЕКИ ПЕЕ ЗА СЕБЕ СИ, ЗА ТОВА, КОЕТО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЙ (В СЛУЧАЯ ТЕ) ФАЛШИВИ СТЕ, МОМЧЕТА… МНОГО ФАЛШИВИ

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)