Pepsi събра своето „синьо” общество

13 юли 2015

12 юли 2015 година, Слънчев бряг. Кампанията PepsiChallenge, която мотивира своите фенове да излязат от зоната си на комфорт и да поемат поне едно предизвикателство, успя да привлече вниманието на рекорден брой участници и получи множество selfies през осемте седмици посветени на различни предизвикателства. От най-малките последователи до цели семейства се включиха в предизвикателствата на PepsiChallenge, като всеки един от тях постави себе си в различна ситуация и направи запомнящото се selfie.

PepsiChallenge отправи още едно предизвикателство към своите фенове, а именно да направят своите най-сини снимки и да станат част от „синьото общество” на бранда. Победителите в надпреварата показаха своята креативност и бяха посрещнати като VIP гости на лятното парти на PepsiChallenge, което се проведе на 11 юли 2015 година в Cacao Beach, Слънчев бряг. В предизвикателството на PepsiChallengeсе включиха и DJ –те от Метрополис, които се погрижиха за доброто настроение, като последваха примера на USHERи дадоха старт на горещото лятно парти на плажа.

По време на Pepsi Challenge партито провокирах феновете на музикално пътешествие в непознатия свят на електронната музика. Защо непознат – когато си готов на предизвикателство, когато си отворен към новото – винаги можеш да изживееш невероятни моменти дори с непознати парчета – сподели DJSteven – Изкуството да изживяваш всеки миг като последен. Да не занижаваш собствените си очаквания. Винаги да се опитваш във всяко нещо, както да даваш от себе си максимума, така и да извличаш от всяка ситуация най-доброто. Едно от професионалните ми предизвикателства, които винаги издигам пред себе си е когато застана зад пулта, изпълнението да е все едно е последното в кариерата ми.”

За гостите на партито имаше много предизвикателства, сред които да направят сами своите коктейли като можеха да разчитат на професионални съвети от бармани. Преди началото на Pepsi Challenge партито бранда отправи последното си предизвикателство в тази кампания към топ журналисти и блогъри, а именно да забравят страховете си и да видят подводния морски живот, като се гмурнат с акваланг.

репортер: Деси Цонева
оператор: Кунчо Поляшки
постпродукция: Ники Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)