Philipp Plein отвори първия си магазин у нас

23 октомври 2015

Дизайнерът Филип Плейн, работил с едни от най-големите звезди, в това число Мадона, Парис Хилтън, Наоми Кембъл, Ирина Шейк, Линдзи Лоън, Рита Ора, пристигна в София, за да открие първия монобранд бутик на марката си „Philipp Plein” в сърцето на столицата – на ул. Съборна №4.

Екипът на In Life посрещна немския дизайнер, който разби представата за консерватизъм на германската школа, още на летището и успя да вземе ексклузивно първо интервю, а след това, подобно на #PLEINWARRIORS от неговата армия го последва в невероятната му „нова база” – в историческия център на София.

Филип Плейн

По цял свят луксозният бранд PHILIPP PLEIN е известен със своя съвременен и космполитен лукс.  Магазините на марката са позиционирани ексклузивно на най-добрите локации, показвайки динамична концепция, която е огледална на емблематичния стил на PHILIPP PLEIN във всеки един детайл. Всеки отделен декоративен детайл е внимателно избран, така че да се подчертае имиджа и креативността на марката.

Трансгресивен, екстремен, но винаги много завладяващ, магазинът допълва идеята за „Новия лукс“, както самият Филип Плейн го нарича. Дизайнът на магазинa в сърцето на София примамва минувачите да влязат и да бъдат заобиколени от луксозна атмосфера, удоволствие и приятна възбуда на сетивата.

Филип Плейн

Чистата и съществена естетиката на марката се изразява чрез комбинация от богати и отличителни материали, мат и гланц облицовки, както и контрасти на светлина и сянка. Бял и черен мрамор се редуват с огледални панели и полирана стомана, които отразяват светлината и цветовете от прозореца и създават ослепителни визуални ефекти.

Филип Плейн

Друг изключителен визуален елемент е огроменият стъклен полилей Мурано с безброй светлини, който може вече да бъде забелязан почти във всеки магазин PHILIPP PLEIN. Играейки ролята на обединяващ елемент за всчки магазини по цял свят е кристализираният със Сваровски елементи огромен и усмихнат череп, който ще посреща любителите на марката и в България.

А феновете на PHILIPP PLEIN се оказаха изключително много. Черната шатра, която бе монтирана като естествено продължение на магазина трудно събра всички български звезди, дошли на откривонито на бутика и на специално организираното шоу, включващо възпроизвеждане на част от ревюто за мъже есен/зима 2015 – #PLEINWARRIORS. Улица Съборна се превърна в боксов ринг за българските ММА шампиони Росен и Румен Димитрови, които направиха демонстративен мач, както и в  сцена за изявите на рапъра 100 кила и българските гайдари, към които иновативният дизайнер направи реверанс.

Филип Плейн

С много настроение, шампанско, звезден блясък и емоции България намери своето място на модната карта на Philipp Plein.

Виж още кадри от бляскавото събитие  тук!

оператор: Кунчо Поляшки
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Николай Петров
снимки: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)