Placebo подариха своя песен на Яна Титова за филма й „Доза щастие“

20 ноември 2019

Куп родни звезди от музикалната сцена и песен на култовите Placebo са част от саундтрака на най-новия филм „Доза щастие“. Българо-британската продукция вече е по кината, а трейлърът много умело загатва какво да очакват зрителите – много емоции, тежки сцени, любов и малко сълзи.

Към тази комбинация може смело да се добави и музиката, която обогатява и уплътнява историята. Основната тема в нея е озаглавена „Sweetest Silence“ и е дело на млада рок група от Ямбол, която вече има зад гърба си участия на една сцена с изпълнители като WASP, Avantasia, UDO Dirkschneider и българската банда SEVI.

Доза щастие - филм на Яна Титова

По-известните имена са Васил Найденов, Рут Колева, Хилда Казасян, Hayes&Y, Jin Monic и особено парчето на Placebo – Protect me from What I Want, което е било дадено безвъзмездно на екипа от вокалиста Брайън Молко, който се впечатлил от прожекция на филма в Лондон.

Самата продукция разказва трагичния живот на покойната журналистка Весела Тотева и е режисьорски дебют на младата Яна Титова, доскоро позната повече като актриса. В главната роля влиза самата дъщеря на Весела – Валентина Каролева, която живее и работи в Лондон.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)