Cover_169

Playboy представя 12-те финалистки за Мис Плеймейт 2016

21 декември 2016

Предколедно Playboy не спира с подаръците: щедри, обли и изкусителни… и цели 12 на брой! А една от тях ще е новата Кралица на сексапила в България през следващите 12 месеца.

Любимото списание на поколения мъже се отправя на ежегодната си хедонистична мисия – да избере любимата дама на цяла една нация. В декемврийския брой ексклузивно ще се насладиш на 12-те финалистки за Мис Плеймейт 2016, ще видиш всичките им хубости и тайни, ще им се насладиш в действие във високо-адреналинова фатална сесия, че дори ще можеш да си избереш фаворитка. Защото ТИ ИЗБИРАШ! И ще можеш да гласуваш за нея на Playboy.bg!

Calendar

Победителката ще бъде оповестена на 2 февруари 2017 г. на стилно парти в хотел „Маринела“, но преди това кандидатките ги чакат забавни изпитания, изключителни изкушения, в които ще трябва да демонстрират не само сексапил, но и истинската си жизнена философия. За тях ще оживеят няколко велики сюжета – Пепеляшка, Синята брада, Изворът на Белоногата, Великият Гетсби, Мулен Руж… И те ще трябва да оживеят в тях.

Но това не е всичко – освен близка среща с най-сексапилните българки, Playboy ти подарява пакетно и луксозен календар с 12-те момичета, точно както майка ги е родила, за да им се любуваш цяла година.

Колекционерският брой на Мъжката библия поставя поанта на една вълнуваща година – както само Playboy го може: със сексапил, горещи страсти и фатални предизвикателства!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)