Polaroid – иновативна технология с близо 100 годишна история

20 януари 2018

Иновативната технология в изработването на стъкла чрез поляризация поставя началото на една от водещите марки за очила Polaroid. През 1929 година Едвин Ленд патентова първия синтетичен филтър за поляризация на светлината. Същевременно Polaroid произвежда и първия изработен от човека поляризатор. Едва осем години по – късно е учредена и компанията Polaroid Corporation, която и до днес запазва репутацията си на пионер в изработката на очила.

TON_1566 (1)

Развивайки дейността си, брандът добива все по-голяма популярност чрез технологията си за изработка на оптични стъкла. През 30-те години на миналия век са пуснати в продажба първите 3D очила, а в средата на века е произведен и модела Cool Ray.

Bижте още: Спечели маркови очила с In Life и магазина с най-голям избор за Polaroid за България!

През 80-те години е създаден и авиаторския модел, чийто стъкла могат да се сменят и са изработени с уникалната технология Thermofusion.

TON_1586

Polaroid днес предлага на своите клиенти разнообразна и широка гама от слънчеви очила и рамки за очила. Всеки модел с логото на марката е изработен с поляризация на стъклата, осигуряващи перфектна визия, защита, удобство и голям комфорт. Колекциите на бранда от световна величина се отличават с непреходен стил и високо качество, съчетани с характерен за марката дизайн и изключителна обработка на материалите.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)