PORTO ELEA – едно късче от рая

31 май 2017

PORTO ELEA е едно късче от рая, това е едно уникално място с девствена природа, разположено на югоизточно от град Солун, на южния бряг на Ситония – Халкидики в Гърция. Тук е мястото за вашата мечтана почивка ако се любители на спокойствието и тишината, далече от шума на големия град.

Кристално чистия въздух, морето и многото зеленина тук действат релаксиращо и са удоволствие за всички сетива. Къмпингът се намира в селището Акти Зографу. той разполага с места за разпъване на палатки, бунгала и мобилни къщи. Бунгалата в PORTO ELEA са разположени от южната страна на къмпинга. Те разполагат с една или две стаи, в които могат да се настанят от двама до петима души. Бунгалата са напълно обновени, имат кухненски бокс и са напълно оборудвани. Въпреки, че сянката на дърветата посреща с приятен хлад, дори и в разгара на лятото, всяко бунгало има собствен климатик. Мобилните къщи са чисто нови мобилни постройки, също напълно обзаведени и оборудвани с цел оптимална функционалност и максимален комфорт за обитаващите ги. мобилните къщи са тристайни и предлагат всички удобства. Метохът на PORTO ELEA е построен през 18 век. В него са живели монасите от Зографския манастир. Днес старата сграда е обновена и предлага съвременен комфорт на обитаване.

PORTO ELEA е вашето място за релакс и отдих не само в горещит летни дни. То е за всички онези, които ценят близостта с природата. Ако не сте имали възможност да го посетите – направете го сега.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)