TON_8604

PROVOCATiVE Atelier&Showroom официално отвори врати

10 октомври 2016

Преди броени дни в редакцията на In Life получихме стилна покана за откриване на бутик.

И защото обичаме модата, и защото харесваме изключително много полета на фантазията на младата дизайнерка Глория Димитрова, с която се запознахме по време на Balkan Fashion Week – не се поколебахме да ви направим съпричастни на откриването на нейния „моден дом”. А той, както предполагахме – познавайки вече вродения й усет за естетика и красота, се е получил много уютен и много, много стилен.

TON_8647

В събота вечерта тя отвори вратите на бутика си за най-близките си и верни приятели и почитатели. На чаша вино и сладки изкушения, всички ние буквално бяхме завладяни както от магията на модата, която осезаемо присъства на това място, така и от заряда, енергията и гостопремството на чаровната домакиня.

TON_8599

Глория Димитрова е личност, която няма как да не спечели симпатиите ни от първия момент. Тя е слънчева, усмихната и позитивна, много талантлива и също толкова стеснителна пред камерите ни, но пък в същото време е експериментатор и провокатор.

Именно PROVOCATIVE се казва и модният бранд на младата дизайнерка. Чрез комбиниране на модерни кройки и чувствени материи PROVOCATIVE създава дамски облекла, излъчващи ясен изтънчен минимализъм и стремеж към чиста непреходна естетика.

Висококачествената изработка е приоритет на марката. Вниманието към детайла, подходящото съчетаване на материи и силуети, което неизменно носи усещане за елегантност и лекота, са основополагащи във всяка една колекция, във всяка една визия.

Дизайнерката вярва, че да изглеждаш привлекателен е въпрос на увереност в себе си, състояние на ума.

„Да си елегантен не значи да се набиваш на очи, а да се запечатваш в паметта на хората.” – добавя тя.

Тази нейна идеология на нас, от In Life, определено ни харесва.

Харесва ни много нейната постоянната игра с черното и бялото. Харесва ни роклята от преливаща коприна с невероятен акцент на шията и още по-невероятен гръб… Харесва ни и това, че Глория е артист, който е избрал да остане в България и да прави мода тук.

TON_8646

TON_8636

TON_8592

С голямо желание и ентусиазъм именно Глория – креативният основател на бранда PROVOCATIVE, се погрижи за гардероба ни в последните епизоди на предаването на IN Life –  Dolce Vita.

Което веднага ми припомня и за самия филм La Dolce Vita, в който главният герой – римският журналист Марчело Рубини (прекрасно превъплъщение на Мастрояни) търсеше постоянно любовта и щастието, които никога не идват. Ние, от IN Life, желаем на Глория и нейния бранд винаги да се радват на любовта на клиентите и почитателите на модата, а щастието да е неизменен спътник по пътя й.

На добър час!

А новата колекция на Provocative можете да намерите в кв. Манастирски ливади, улица Мур №21 – домът на PROVOCATiVE Atelier&Showroom.

TON_8639

TON_8606

Текст: Пепа Попова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)