Quintessentially Lifestyle

Quintessentially Christmas Atelier ще промени представите ви за коледен шопинг!

09 ноември 2015

След големия успех на Quintessentially Christmas Atelier в Лондон, което се провежда в края на месец ноември всяка година, имаме удоволствието да представим и в България един първокласен микс от коледен шопинг, дегустация на селектирани вина, висок клас уиски и бърбън, водка бар и много други коледни предложения.

Quintessentially Lifestyle

Двудневното събитие ще се проведе на 27 и 28 ноември 2015г. от 11ч до 23 часа в елегантно аранжираните зали на Централен военен клуб, които със своя аристократичен стил ще дадат възможност на гостите да се потопят в неповторима атмосфера.

Quintessentially Lifestyle

Първото по рода си ателие би желало да създаде едно цялостно лайфстайл преживяване и изборът на подаръци да е много повече от обикновено пазаруване. Под един покрив гостите ще се насладят на коледния шопинг с чаша вино в ръка, ще дегустират отбрани храни и напитки, ще послушат музика и ще поговорят с приятели.

Част от събитието е и Q Secret cocktail за 300 гости на 27 ноември 2015 от 19:30 до 22:30 – ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ. Отбрани гости ще имат възможността да направят своя избор на подаръци, да опитат от гурме менюто на шеф Димо Димов, придружено със селектирани вина, да се насладят на пура и висок клас уиски на най-зашеметяващата тераса в София. За повече информация се обадете на 02/9534139 или пишете на office@QSecretEvents.com. Местата са ограничени!

Quintessentially Lifestyle

Генерален спонсор на събитието е MasterCard, а заедно с тях участват и Банка ДСК, Picadilly Gourmet, Cult Gourmet, DiVino и още много партньори и изложители. За финал отново напомняме – Quintessentially Christmas Atelier е тук, за да промени представите ви за коледен шопинг.

Повече информация можете да получите на фейсбук страницата на събитието. Билети можете да закупите от https://www.ticketlogic.bg/quintessentially-christmas или на място на самото събитие.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)