rammstein

Rammstein скандализираха Русия с гей целувка против местния закон

09 август 2019

Името Rammstein винаги се е възприемало като синоним на скандала и провокацията и определено има защо. Германската банда за пореден път потвърди реномето си, като този път скандализира руската общественост по време на концерта си в руската столица Москва.

Двамата китаристи на групата Ричард Круспе и Пол Ландерс изненадващо се награбиха за целувка уста в уста, като жестът съвсем не беше случаен – с него те официално се обявиха против анти LGBTQ-закона в Русия. След шоуто Rammstein пуснаха снимка от случилото се в профила си в Instagram с надпис „Русия, обичам те“.

rammstein

Любопитно е да отчетем, че и двамата музиканти са хетеросексуални и никога не са имали пристрастия към собствения си пол, но действаха изцяло в унисон с реномето на групата.

Сега остава въпросът дали местните власти ще имат смелостта да ги затворят, тъй като според закона в Русия „чужденци могат да бъдат арестувани и задържани за до 15 дни, както и да бъдат глобявани с до 5000 рубли, а след това депортирани“. Единствената реакция, която има до момента обаче е от депутата Виталий Милонов, който поиска групата да бъде забранена в страната.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)