Remy Martin Gourmet Salon 2016

11 декември 2016

Remy Martin Gourmet Salon 2016 се проведе в Grand Hotel Sofia. Това е пресечната точка на производители и търговци на висококачествени храни, напитки и аксесоари. 

TON_8567

Едно изключително събитие за хората с изискан вкус и ценителите на гурме културата. В уютна обстановка, на красиво аранжирани щандове бяха представени продукти от най-висок клас.

TON_8596

Събитието се превърна в празник за всички сетива и за пореден път доказа, че у нас се предлагат не само висококачествени храни, напитки и аксесоари, но и че има в България пазар за тях.

Remy Martin Gourmet Salon 2016 предложи изкушения за всеки

Remy Martin Gourmet Salon 2016 предложи изкушения за всеки

Изкушенията бяха много и различни. Всеки посетител можеше не само да разгледа, но и да опита от кулинарните изкушения, да дегустира от напитките, както и да получи професионална консултация от специалистите в бранша. Интересът към форума беше много голям и потоците от хора не спираха и през двата фестивални дни.

TON_8562

Това още веднъж доказва по невероятен начин, че културата на българите вече е на едно по-високо ниво и потребността от класни храни и напитки е особено голяма.

TON_8582

Представените продукти бяха изкушение, защото за всеки ценител на гурмето изисканите продукти са в основата на насладата. Неслучайно събитието се организира в дните преди Коледа. Организаторите са убедени, че всичко това може да бъде и един чудесен подарък за празниците.

репортер: Ася Георгиева оператор: Венелин Бакалов постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)