Richmart гостоприемно отвори врати за екипа на In LIFE

Richmart гостоприемно отвори врати за екипа на In LIFE

29 септември 2015

Екипът на In LIFE гостува на едно изключително място и на един изключителен човек – г-н Мартин Йорданов, генератор на стратегически идеи за България, учредител на асоциация Men’s Fashion Cluster.

DPP_5850

Идеята му е хора от различни сфери да се обединят и чрез модата да подобрят индустрията. Убеден е, че в България има много млади и талантливи дизайнери, посланици на България по света.

DPP_5884

Затова последната инициатива на асоциацията е конкурса за млади дизайнери в Русе и конференцията на Men’s Fashion Cluster с тема „Българската мода – Перла от огърлицата на световната мода“.

DPP_5963

Мартин Йорданов, собственик на Richmart – най-успешният и модерен бранд за производство на мъжки облекла в България, гостоприемно отвори вратите  на своята изключителна фабрика за екипа на In LIFE.

DPP_5919

Пред нас той сподели амбициите си за Русе – градът с най-развита модна индустрия у нас и доказа още веднъж, че когато бизнесът е национално отговорен и се преклонява пред традициите, а и когато подаваме ръка на младите хора – няма как заедно да не успеем.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)