Samsung показа новия си сгъваем смартфон

03 ноември 2019

Samsung продължава да експериментира с тенденциите и да се насочва към различни сгъваеми модели смартфони. Съвсем наскоро брандът пусна кратко видео, в което представи възможностите на два нови свои модела – единият вероятно е дългоочакваният Galaxy Fold, а другият все още не е ясен. Клипът бе представен на годишната конференция за разработчици, която Samsung организира.

samsung - сгъваем смартфон

В началото се вижда устройство с познатия дизайн и форма на Galaxy Fold. Постепенно обаче то се променя в друго устройство, което сгъва дисплея си отгоре надолу, точно както телефоните тип „мида“ отпреди години. След това клипът показва още, че устройството ще може да се сгъва на 90 градуса и да остава в тази позиция.

Това ще променя леко прорпоциите на дисплея, който ще се раздели на две половини. В показания пример гледаното на дисплея видео отива в горната му половина, а долната остават бутоните за управление. По този начин телефонът ще може да се оставя на масата и да се гледа видео, без да е нужна допълнителна подпора за него.

samsung - сгъваем смартфон

Иначе спекулации за втори сгъваем смартфон на марката има отдавна, но едва сега има и реално потвърждение, че Samsung действително разглежда възможностите пред подобно устройство и търси начини да го отличи с повече функции.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)