Снимка: Android Community

Samsung представя Galaxy S9 през януари

25 ноември 2017

Samsung може да наруши традицията си и да представи новите си флагмани при смартфоните доста по-рано. Според информация на онлайн изданието VentureBeat, компанията ще покаже за пръв път новите два модела Galaxy S9 и S9+ по време на изложението CES 2018 в Лас Вегас.

Целта на Samsung е да скъси времето между появата на новите модели на iPhone и Galaxy S. Въпреки това телефоните няма да бъдат представени официално по време на CES 2018. Samsung планира да покаже само малка част от възможностите им. Идеята според Engadget може да е опит на компанията да изпревари изтичането на информация за новите модели, както това се случва редовно при всички производители.

Снимка: Android Community

Снимка: Android Community

До януари S9 и S9+ вече ще са достатъчно напреднали в разработката, за да могат да се покажат и данните им да тръгнат към партньорите и производителите на аксесоари. Именно тогава започват и течовете на информация. По този начин Samsung ще се опита да ги изпревари и да води информацията преди официалното представяне на смартфоните, което е насрочено за март 2018 г.
За сега обаче изглежда, че и този път компанията няма да успее.

Източниците на VentureBeat вече разполагат с информация за новите модели. Сегашните планове са те да не бъдат коренно различни от предишните. Външният им вид ще е почти същият, ще имат и същите дисплеи. Запазват се и жакът за слушалки, слотът за microSD карти, а вътрешната памет отново ще е 64GB.

Снимка: Android Community

Снимка: Android Community

Очаква се двата телефона да използват новото поколение 10нм процесори Exynos и Snapdragon 845. За пръв път двата модела ще имат повече разлики. По-големият S9+ ще има повече RAM – 6GB вместо 4GB в стандартния S9. Освен това „плюсът“ ще има двойна камера. Samsung не е коментирала темата официално и плановете на компанията за по-ранното представяне на модела могат да се променят/Vesti.BG.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)