samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 ще сваля филм за минута – две

21 април 2019

Samsung Galaxy S10 5G ще направи европейската си премиера по-късно през годината, но вече знаем в общи линии какви скорости за пренос на данни можем да очакваме от него, когато попадне в ръцете ни. За параметрите на скоростта научаваме от корейски мобилен оператор, споделил стойностите, които е постигнал, използвайки устройството в своята 5G мрежа. Резултатите са наистина впечатляващи!

samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 5G може да достигне скорости от 4 Gbps. Какво означава достигането на подобно число? Например 1080p филм, предлаган в iTunes или Google Play Movies, обикновено е с размер между 2 и 4.5 гигабайта. Е, със спомената скорост от 4 Gbps такъв филм ще може да бъде свален за по-малко от 10 секунди. Подобни скорости днес са рядкост дори за качествени кабелни връзки, а за мобилни скорости да не говорим, уточняват от HiComm.

samsung1

Ако можем да сваляме филми с подобно качество за между 6 и 10 секунди, то замислете се за скоростите при общото ползване на смартфона – проверяване на поща, Facebook и Twitter и т.н. За да достигне подобни скорости, SK Telecom е използвал системата Triple Aggregation, която комбинира 5G, LTE и Wi-Fi bandwidth-та при трансфера на данни. Triple Aggregation ще бъде достъпна по-късно през годината за потребителите, които са инвестирали в новата „слушалка“ на Samsung.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)