DSC_0301

Savo Pavleska за Балканската седмица на модата. Ден Трети – ВЪЗДУХ…

18 май 2016

След грандиозния старт на първото издание на  “Балканска седмица на модата”, преминал под знака на елемента Вода, продължен от сигурността и енергията на Земята, вече сме потопени и в ден Трети – ВЪЗДУХ.

DSC_0036

Първите две вечери от модното събитие показаха, че именно София е модната столица на Балканите. А последната вечер – подчинена на стихията Въздух определено затвърди това усещане.  Въздушните емоции превзеха участници и гости в модния спектакъл и ни отнесоха на едно наистина красиво и цветно пътешествие. Третият ден от това пъстро балканско пътешествие, посветен на елемента ВЪЗДУХ,  започна с впечатляващото шоу, последвано от ревю на модния бранд Амнезия, представена в България от Искра Стефанова, интересното представяне на младите надежди на българската мода от Националната Художествена Академия – Невена Йорданова и Мария-Виктория Петрова, модна къща „Ветейда” с дизайнер Весела Василева. Специални гости на събитието бяха дизайнери от Македония и Румъния. Първа се представимакедонката Олджица Георгиева с бранда си GO by Gjorgieva Olgica.

DSC_0261 2

DSC_0284

DSC_0288

Саво Павлевска от Румъния, креативен дизайнер на едноименната модна къща Savo Pavleska показа колекция, адресирана към жените с вкус и усет към луксозни дрехи, но с ежедневен, удобен дизайн.
Красивите облекла на марката Pavleska са достъпни за всяка дама, обичаща богати, непреходни текстури, интегрирани в практически уютния за носене дизайн.

In LIFE TV – Генерален медиен партньор на събитието.
Гледайте и  филма ни от Ден Трети!
Вижте повече кадри на страницата ни във Facebook!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)