Наталия Кобилкина

Sex is All Around с Наталия Кобилкина

30 юли 2017

Като прясно омъжена в момента мисля за ваканции. На вълна семейство съм. Обсъждаме новите си проекти, чакат ни много събития. Ще ходим до Южна Франция с приятели на яхта, а след това и до Америка…“, така описа плановете си за лятото сексологът Наталия Кобилкина.

Дамата, която се радва на широка популярност в социалните мрежи, украси корицата на OK! България през август.  На страниците на най-голямото списание за звезди Наталия обясни в детайли формулата на своя личен и бизнес успех, и се превърна в тематично вдъхновение за броя на изданието…

natalia2

Let’s talk about sex! В най-горещия период от годината разговорите по темата са повече от добре дошли. В тях се включиха Криско и победителката от Master Chef Божана Кацарова – свежи, лаконични и без всякакви задръжки. Освен с тях ви срещаме още с Instagram феномена Емили Ратайковски, със звездата от новия филм на Люк Бесон Дейн Дехаан, с тийн идола от „Дневниците на вампира“ Майкъл Маларки и с любимия на екипа на Стефан Вълдобрев, който ще подгрее лятното настроение с концерт от програмата на тазгодишната Аполония.

krisko

На страниците ще откриете също полезни съвети за красива коса през лятото, както и ексклузивен travel гид, представящ най-известните музеи на еротиката в световен мащаб.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)