Shopoholic за Коледа

16 декември 2015

Докато правим среднощната си разходка по Колмарк – търговското сърце на Виена, из витрините на големите брандове, си спомняме за Беки Б от „Шопохолик“ . Тя не можеше да остане спокойна и миг пред обновените витрини на високия клас марки и не успяваше да устои на изкушенията. Манекените оживяваха и  я приканваха към поредната безразсъдна покупка за хиляди евра…
Ами… това се случи и с нас! Хубавата новина за портфейлите ни е в това, че вече е 20.00 часа и всичко е затворено. Как иначе да устоиш?

DSC_0213

Подредени един след друг, големите брандове те съсипват с изкушения! Висшата мода за пореден път избухнала в креативност, предлага емблематични дрехи, чанти и аксесоари за Коледните празници. И не само това – разпознаваемост и безпогрешен стил!

DSC_0219

DSC_0221

Dior е светъл и пъстър в зимния сезон, а на почит е малката квадратна чанта във всевъзможни принтове и варианти. Коледното настроение е подсилено деликатно с купчина шарени топки и… перфектната и стилна декорация е на линия.

DSC_0223

DSC_0222

Gucci са семпли и обрани, за сметка на Dolce&Gabbana, които поднасят от витрината си изкусителен дворцов разкош! Червен плюш, барокови рамки с картини, пъстри аксесоари, преливащи от камъни и изискани облекла за празниците.

DSC_0249

DSC_0258

Chanel е по-спортен и непринуден от всякога, а Louis Vuiton си е Louis Vuiton! Витрината му отново е иновативна, преливаща от светлини и лукс. В центъра на атрактивната композиция е една малка, малка чанта, Limited edition, разбира се, която се превръща в мечта за всяка дама.

DSC_0263

DSC_0261

DSC_0259

Jimmy Choo за пореден път доказва защо дамите са влюбени в обувките и представя бляскави сандали с пера и пайети за празничните вечери. Една безупречно декорирана витрина, пред която е трудно да устоиш…

DSC_0265

DSC_0267

Високите брандове определено чертаят тенденциите за години напред, а в случая придават и отлично настроение. За онези, които могат да си позволят, те предлагат отлични идеи за писмото с новогодишни желания до Дядо Коледа. А за тези, които не могат да си позволят високите цени – изграждат култура на пазаруване и съпричастност с трендовете.
Все едно от коя група  сте! Забавлявайте се с Коледните витрини и все пак…пишете на Дядо Коледа!
Добрият Старец все ще измисли нещо….

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)