sia-interview-fashiontography-5

Sia

07 април 2015

Не сме забелязали Лейди Гага да е  спряла с провокативните си изяви и с експериментите с  визията си, но ето, че тя вече има достоен конкурент в лицето на Сия.

sia-interview-fashiontography-1
Певицата и авторка на песни Сия застана пред обектива на Gregory Harris  и в ръцете на стилиста Elin Svahn  за априлското издание на Interview magazine.

sia-interview-fashiontography-6

Sia Isobelle Furler,  родена   на 18-ти декември 1975, по-известна като Sia , е австралийска певица, автор на песни и музика, а също и видео режисьор. В музикално и артистично отношение Сия от ранна възраст се интересува от стила на музиканти като Арета Франклин, Стиви Уондър и Стинг.

В средата на 1990-те години, Sia започна кариера като певица в местна джаз банда, а през 1997 г. издава своя дебютен албум, озаглавен OnlySee в Австралия.

sia-interview-fashiontography-2

След това, Sia се премества в Лондон, Англия. През 2000 г. подписва със  Sony Music  и издава втория си студиен албум. Недоволна от промоцията на албума тя се премества в Ню Йорк и през 2005 г. започва турне в Съединените щати.  Съответно през 2008 и 2010 г., излизат третият и четвъртият й албум.

sia-interview-fashiontography-7

Познато име  замеломаните, едва днес може да се каже, че Sia „нахлу“ масово в музикалните класации и от 2014 година насам, хитовете й се завъртат сериозно в  пространството. Музиката на  Sia съчетава хип-хоп, фънк и соул.  През 2014 г. тя бе класирана на 97-мо място по богатство австралийка от списание BRW.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)