skype

Skype се срина! Microsoft заключи инженерите си

20 юни 2017

Skype се срина. Не работи! – тази новина обиколи тази сутрин почти целия свят. Милиони потребители се оказаха в капана на новите технологии, пише idg.bg.

А именно – рано тази сутрин Skype не работеше и не успя да свърже потребителите си помежду си, съобщават повечето технологични сайтове.

Все още не е ясна причината за срива. А от компанията не съобщават за вътрешен проблем. Но със сигурност има проблем с връзката.

В Twitter от Skype Support пишат: „Проблемът със Skype е решен.“ Но според потребителите това не е съвсем така. Според Technewsinc става въпрос за проблем, ударил основно Европа, но не липсват оплаквания и от потребители от САЩ.

От Microsoft съобщават, че „все още не са ясни причините за проблема, но щом се запознаят с точната причина за срива, ще информират потребителите си“.

„Всички инженери и програмисти са под ключ и ще работят, докато приложението не бъде оправено“, обещават още от компанията.

Най-вероятно помните, че Microsoft започна да внедрява нов дизайн в Android версията на Skype в началото на месеца. Microsoft притежава Skype от 2011 г., когато купи услугата за 8,5 млрд. долара. Тя е създадена от група шведски програмисти през 2003 г.

снимка: tech.blorge.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)