Snapchat пускат очила с 3D камера

14 август 2019

Компанията майка на популярното социално приложение Snapchat – Snap анонсира, че пуска на пазара нови очила за видеосъобщения. На външен вид те изглеждат като най-нормални слънчеви очила, но всъщност в двата си ъгъла имат камера с висока резолюция.

Очилата, кръстени Spectacles 3, ще придават дълбочина на заснетия кадър, до степен, в която той ще изглежда триизмерен. За съжаление на феновете обаче, цената им ще е далеч по-висока от стандартната за Snap – 380 долара, което обяснява защо ще излязат в лимитирана серия и ще са предназначени предимно за възрастната аудитория, а не за най-масовите потребители на Snapchat, подрастващите.

snapchat - 3D очила Spectacles 3

Това вероятно е и ход да се избегне фиаското с предишната версия на очилата – те бяха с една камера, но пак струваха по 150 долара – сума, която се оказа непосилна за повечето ученици и компанията загуби над 40 милиона долара от продукта. Иначе Spectales 3 ще осъществяват безжична връзка със смартфона на собственика си, което ще улесни и публикуването на триизмерните съобщения.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)