Снимка: Официална фейсбук страница

Sofia Puppy Parade се завръща в София на 4 юни

30 май 2017

Заместник кметът на София ще открие третия „Sofia Puppy Parade“ на 4-ти Юни от 14 часа в Южния парк, зад музея „Земята и хората“. Сред специалните гости на кучешкия парад, който ще се проведе на централната поляна, срещу детската площадка в парка, ще бъде и поп звездата Михаела Филева и нейният йоркширски териер Айра.

Снимка: Официална фейсбук страница

Снимка: Официална фейсбук страница

Михаела и опашатата й любимка ще дефилират заедно с други горди собственици на четириноги питомци на събитието, на което ще има и много конкурси, игри и музика. Сред най-атрактивните състезания ще са тези за най-красиво и най-талантливо куче, като участниците в тях ще бъдат разделени в две категории – под 12 месеца и над 1 година. Предвидени са и много награди и подаръци, а целта на организаторите е да има много забавление не само за кучетата и стопаните, но и за всички зрители.

На кучешкото шоу ще могат да бъдат осиновени и симпатични бездомни кученца от приют, също така по време на събитието ще се даде пример за адекватна грижа за домашните любимци. За участие в прайда кучетата трябва да бъдат ваксинирани поне с 3 ваксини, да са на възраст над три месеца и да са водени на каишка.

Снимка: Официална фейсбук страница

Снимка: Официална фейсбук страница

На пъпи парада ще има и представители на „Екоравновесие“. Организаторите отправят покана към всички да посетят кучешкия парад, за да се порадват на страхотните домашни любмци, да се насладят на атмосферата и да покажат любовта си към тях!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)