Sonja с нов убийствен сингъл – Panama (Видео)

11 октомври 2019

Румънската изпълнителка Sonja, част от водещия лейбъл Global Records, пусна нов сингъл – “Panama”. Испанският трак с екзотични нотки представя нежния вокал на певицата, а видеото към него изгубва красавицата в тъмна джунгла.

За Sonja испанският език е от сантиментална стойност: “Аз мисля на испански; размишлявам над чувствата и преживяванията си на този език и го използвам, за да разговарям с публиката си. Главна роля в новата ми песен играем ние жените – независими и винаги влюбени. “Тя“ се отказва от всичко, събира нещата си и изчезва на плаж в Панама. Работих с прекрасен снимачен екип, който ми вдъхна доверие и разви креативността ми, почувствах се вкъщи.“

sonja

Родена в Букурещ и с унгарски корени, изпълнителката е ново и свежо попълнение на музикалната сцена, с неповторим глас и сензитивно присъствие. Sonja открива любовта си към музиката на много ранна възраст, изучава пеене и солфеж и взима участие в множество музикални конкурси, сред които “Гласът на Холандия“ и “X Factor”.

Изпълнителката има колаборации с Andrei Vitan, Raluka и Ana Baniciu, пише песните си на английски и испански език, а любимите й музикални стилове са латино поп, R&B и денс.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)