Spice Girls

Spice Girls планират световно турне

08 февруари 2018

Британската поп група, която наскоро реши да се събере отново, планира летни концерти във Великобритания и САЩ.

Миналата неделя, дамите от Spice Girls са се срещнали със своя прдуцент Саймън Фулър, за да обсъдят евентуалният план по организацията на концертите. Както съобщава източника, екипът ще даде няколко концерта в Англия, а след това и в САЩ. С организацията на турнето по информация на сайта TMZ, ще се заеме Фуллър. Изданието подчертава, че за сега групата е планирала просто концерти, но вече идеята за турне е много актуална сред тях. Певиците не планират записи на нови песни

Припомяняме, че в началото на февруари британския таблоид Sun съобщи, че Spice Girls се събират, след като Виктория Бекъм е била уговорена от останалите певици на групата да участва в нови проекти.

Британската женска поп група Spice Girls е създадена през 1994 с участието на Мелани Браун, Виктория Адамс (Бекъм), Ема Бънтън, Мелани Чисхолм и Джери Халиуел. През 2001 г. всяка певица пусна на пазара свои солови проекти и напрактика бандата се разпадна. От тогава момичетата са се събирали няколоко пъти за кратко време за различни участия.

 

РИА Новости

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)