spice

Spice Girls се завръщат … като анимационни героини

18 януари 2019

Повече от 20 години след разпадането на най-популярната дамска поп група – Spice Girls, момичетата от бандата продължават да вълнуват съзнанието на почитателите си. След като през миналата година гръмна новината, че те ще се съберат отново, по примера на колегите си от Take That, в крайна сметка начинанието за 50 милиона долара се реализира, макар и без Виктория Бекъм която категорично отказа да се връща към миналото си.

1200px-Spice_Girls_in_Toronto,_Ontario

Сега мениджърът на поп звездите Саймън Фулър е подготвил ново начинание, като разкри, че красавиците съвсем скоро ще станат…. героини в анимационен филм. Този път половинката на Дейвид Бекъм била казала заветното „ДА“ и дори подписала договор, така че продукцията ще е факт съвсем скоро. Фулър намекна, че това съвсем не е всичко със загадъчното „Предстои да направим още доста вълнуващи неща“.

Междувременно останалите четири момичета в състав Мелани Браун (Мел Би), Ема Бънтън, Гери Хорнър (бивша Халиуел) и Мелани Чизхолм (Мел Си) добавиха нови дати към предстоящото си турне, което трябва да стартира на 27 май в Кардиф. Поради големия интерес са включени още дати за Лондон, Манчестър и Ковънтри.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)