Street Lounge – най-новото бижу на хотел „Маринела“

03 юли 2017

Street Lounge е най – новото бижу на хотел „Маринела“. Неговото откриване събра на едно място елита на София. Гостите бяха посрещнати с изискано шампанско в лятната градина, която очарова гостите с модерен дизайн и приятна обстановка.

TON_1769

Специално за откриването менюто бе подготвено от двама топ – готвачи – шеф андрей Стоилов, председател на  Българската асоциация на професионалните готвачи и шеф Чанака Фернандо -главен готвач и носител на много престижни световни награди. Те поднесоха авторски специалитети, ексклузивно приготвени за бляскавата вечер.

TON_1770

Заведението впечатли гостите с модерния звук, бляскавата обстановка и изискания интериор, който е проект на самата Маринела Арабаджиева и нейния екип.Пищната програма от акробати и певци с изпълнения на живо допринесе изключително много за романтичното настроение на вечерта. класните питиета и специалните коктейли създадоха настроение в горещата нощ.

TON_1786

Гости на събитието бяха съветникът в комисията по Европейските въпроси Таня Китик, Джуди Халваджиян, Милена Ангелова, Любо Ганев и Пламен Константинов, Христо Сираков, Мая Косева, Боряна Баташова, много бизнесмени, модели, журналисти и приятели.  За пореден път домакините от хотел „Маринела“ показаха висок стил и доказаха, че са сред най – добрите организатори на светски събития в България.

репортер: Ася Георгиева

оператор : Венелин Бакалов
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)