The Brand New Heavies идват с новата вокалистка за концерта в София

13 януари 2020

На 24 януари музикантите от The Brand New Heavies ще забият на сцената на Sofia Live Club, като концертът е част от турнето “The Funk Is Back”, посветено на 30-годишнината от създаването на формацията. Феновете на кралете на ейсид-джаза ще слушат на живо най-големите им хитове и песни от едноименния им албум, който излезе само преди няколко месеца.

У нас The Brand New Heavies идват с вокал Анджела Ричи, новата певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин. През годините състава на формацията се променя, но нейното ядро остават композиторите Саймън Бартоломео и Андрю Леви.

the brand new heavies

Музиката, която създават вдъхновява поколение успешни изпълнители сред които Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън. 15 от хитовете им достигат челните места на британските и американските класации, а албумите им са с платинен статус по продажби.

Сред най-обичаните песни на The Brand New Heavies са „Dream On Dreamer”, „Sometimes”, „You’ve Got A Friend”, „Apparently Nothing”, „Shelter”, „Never Stop”, които ще чуем на живо във вечерта на 24 януари.

Според организаторите на концерта в София, групата е изключително взискателна по отношение на условията за репетиции. Британците са изискали времето им за звукови проби да е не по-малко от 3 часа и внимателно са синхронизирали всеки един детайл по осветлението и озвучаването с българската страна.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)