TheCliff

THE CLIFF Ресторант в Барбадос – най-вкусното място на Карибите

22 март 2015

Без съмнение Карибите с многобройните си острови е една от най-предпочитаните дестинации за пътешествениците от цял свят. Всеки има своите предпочитания и разбирания за прекрасно място, а пъстрите и многолики Кариби могат да ги удовлетворят по най-добрия начин: от елитарните Сейнт Бартс и частния остров на звездите Мустик, през изтъканите от контрасти Големи Антили – Куба, Ямайка, Хаити, Доминиканска република или пък интересните Малки Антили - Британски Вирджински острови, Сейнт Мартен, Аруба, Сейнт  Китс, Нейвис,Барбуда, Антигуа,Сейнт Лусия, Сейнт Винсент и Гренадини, Тринидад, Тобаго

IMGP7109

Събрани на изключително близко географско разстояние, тези острови са изключително различни един от друг. Обединява ги обаче едно – усещането за Карибски пирати, за истории с мореплаватели, приказната природа и магията! Да, магия витае във въздуха!

Но има един остров, който определено се слави с високо ниво на туристическа услуга – изключителни хотели, вили и комплекси, модерни търговски улици и отлични ресторанти. Това е Барбадос. 

IMGP7309

Днес ще ви представим в поредица публикации най-добрия ресторант на целия Карибски басейн –  THE CLIFF,  неговия шеф Пол Оуенс и една специално подбрана рецепта от него за читателите на In Life.
Проследете поредицата ни…

THE CLIFF Ресторант  отваря врати през 1995 година. Това е ресторант, който е отлично познат на изисканите вкусове и гурме настроените пътешественици.  THE CLIFF Ресторант  определено е най-добрия ресторант на Карибите. Дори  и от съседните острови идват гости специално, за да вечерят тук, яхти спират в залива, за да хапнат вкусната храна и се насладят на творенията на топ шефове.

KD-The-Cliff-REstaurant

Листата на световните звезди, клиенти на  THE CLIFF е много убедителна и дълга и наистина трябва пространство, за да бъде изписана. Сред най-големите фенове на това място са Брайан Адамс, Томи Хилфигер, Крис Браун и много други, а за дивата“ Риана  /родом от Барбадос/ си е направо като в къщи! Тук следва да добавим и знаменитостите от Кралските семейства по света, звездите на спортната арена и особено най-известните персони на световния бизнес.

THE CLIFF Ресторант  е разположен на скала, вдадена в морето – отлична локация и възможност с интелегентен дизайн да се създаде магическо чувство, че плаваш по тюркоазените води на Карибите.

Дизайна на ресторанта пресъздава кораб – бели платна, преплетени по различните нива на скалата, дървени пасажи, сякаш вървиш по палубата и красиви факли от ковано желязо, които завършват усещането за Карибските пирати. При това е напълно нормално в този ресторант да засечеш Джони Деп, докато вечеря и се наслаждава на изискана среда.

the-cliff

THE CLIFF непрекъснато експериментира с кулинарни идеи и изкушения, които можеш да опиташ единствено и само тук. В момента шеф е Пол Оуенс, англичанин, роден в Ливърпул, но от 15 години потопен в кулинарното богатство на Карибите.

И когато вечер факлите горят, вълните на Карибското море се бият в скалата, а залезите са по-невероятни от всякога…настина разбираш каква невероятна магия е  THE CLIFF Ресторант.

текст: В.Симеонова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)