TINÀ STATE OF MIND или как в Ню Йорк се раждат мечтите… и колекциите

09 ноември 2017

Maison TINA е “непреходна” марка, която заема елегантността от миналото и я превръща в модерен, женски стил. Креaтивният директор на бранда – дизайнерката Христина Ангелова (която ние много харесваме и не пропускаме да й гостуваме, особено в преходните сезони) продължава да създава перфектното облекло за неустоимата жена, която е уверена и много деликатна едновременно. Със зашеметяваща комбинация от класически силуети и игриви детайли, Тина винаги намира перфектния баланс между елегантността и сексапила.

TON_7084

Преди броени часове тя представи поредната си прекрасна колекция, с което затвърди, че твърдо стои зад мотото, което я движи: „Ние сме това, което правим многократно. Съвършенството след това не е действие, а навик.“

Именно думите на Аристотел са в основата на идеологията на Maison TINА, както и на новите й творения, обединени под името TINÀ STATE OF MIND, които буквално ни пренесоха в друго измерение. Новата колекция на Maison TINA е вдъхновена от светлините на Ню Йорк. Блясъкът и изобилието от разкошни материи и орнаменти, улавящи и отразяващи светлината ни пренесоха в града, който никога не спи – Ню Йорк – бетонната джунгла, където се раждат мечтите и …. колекциите.

Време е да чуем за всичко това от първо лице.

TON_7089

TON_7091

репортер : Пепа Попова
оператор : Иван Цвятков
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)