Томи Хилфигър и Люис Хамилтън - Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger представи съвместна колекция с Люис Хамилтън

03 март 2019

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната мъжка колекция TommyXLewis, създадена от американския дизайнер Томи Хилфигър и петкратния световен шампион във Формула 1 и глобален посланик на марката – Люис Хамилтън. Колекцията ще бъде достъпна за всички български фенове на Tommy Hilfiger на 12 март в избрани магазини на марката в страната.

Втората съвместна колекция TommyXLewis е вдъхновена от вярата, че когато хората са заедно, всичко е възможно. Всяка от визиите в колекцията представя класическия спортен дизайн през нов ъгъл – с големи графики „CREATE X UNITY”, ярки розови и лилави цветове, както и преливащи бои, вдъхновени от смелия уличен стайл в Лос Анджелис.

Люис Хамилтън
Логото „LH“ представлява комбинация от минималистичен дизайн и емблематичния флаг на Tommy Hilfiger, заедно с инициалите на британския състезател. TommyXLewis стъпва върху богатото наследство на марката и надгражда с вдъхновение от спортните влияния, уголемените силуети и естествените материи, като например органичен памук.

Мъжката колекция за пролет 2019 съчетава модното настроение на Люиз Хамилтън и класическата американски стил на Tommy Hilfiger по начин, който може да бъде подходящ за всеки. Колекцията включва облекло, обувки, аксесоари, бельо, бански костюми и чорапи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)