Томи Хилфигър и Люис Хамилтън - Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger представя TommyXLewis за „Пролет 2020″ в Лондон

15 януари 2020

Модното ревю с оригинална концепция „Виж сега – купи сега“ ще се проведе на 16 февруари 2020г. в легендарната зала The Tanks на галерията за съвременно изкуство Tate Modern в Лондон.

На подиума ще дебютира колекцията TommyXLewis за пролет 2020, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и британския пилот във Formula 1 и световен посланик на марката – Люис Хамилтън. Превърналата се в емблематична за бранда колаборация с шесткратния световен шампион на FIA Formula Onе ще бъде фокусирана върху напредъка в сферата на устойчивите иновации, които са в сърцето на тази съвместна колекция.

С всяка следваща колаборация между двамата, устойчивостта бива извеждана все повече на преден план. В колекцията TommyXLewis за пролет 2020 повече от 75% от дизайните са съставени от по-устойчиви материали и чрез партньорства, които намаляват отрицателното въздействие върху доставните вериги.

TommyXLewis 2020 - Томи Хилфигър и Люис Хамилтън

Последната колаборация на TommyXLewis включва 100% памук, от по-устойчиви източници, включително органичен памук и рециклирани материали, веган алтернативи на кожата, дънкови материи с ниско въздействие върху околната среда и довършителен препарат miDori® bioWick, изграден на основа на растителни семена, с нисък въглероден отпечатък, осигуряващ бързо съхнене и фиксиране.

„Решени сме да бъдем една от водещите марки за устойчив начин на живот в света и това е ангажимент, който споделяме с Люис. От първия ден Люис и аз имахме за цел да включваме все повече иновативни производствени принципи и устойчиви материали във всяко наше сътрудничество. Горди сме да постигаме нови основни етапи всеки сезон, като колекцията за пролет 2020 е най-устойчивата ни колаборация досега“, разкрива Томи Хилфигър

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)