TommyXZendaya 2019

TommyXZendaya за есен 2019 вече в България

12 октомври 2019

Новата капсулна колекция TommyXZendaya за есен 2019, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и американската актриса и посланик на марката – Зендея, вече е достъпна и в България. Този сезон, TommyXZendaya предефинира какво представлява авторитетния гардероб на модерната жена, като всеки детайл е създаден, за да предизвика емоции на сила и увереност.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната дамска колекция TommyXZendaya за есен 2019 в София. Втората колаборация между Томи Хилфигър и Зендея е празник на емблематичните силуети от 70-те в хармония с класическия американски стил и запазен почерк на марката Tommy Hilfiger.

TommyXZendaya 2019

Монохромните цветови палитри се съчетават с пищно бордо и металик, докато комбинация от щампи и полка точки внасят неочаквана динамика в структурираните силуети и шалове. Кожа в крем цветове, изкуствена кожа с косъм и богати кадифе материи, подсилени от сребърни метални детайли добавят усещане за луксозно докосване.

Колекцията представя нов, модерен прочит на иконичния стил от миналото, уповавайки се на силните, вдъхновяващи жени и претворявайки класическите силуети за една нова ера.

Глобалното представяне на колекцията в Ню Йорк отново изведе на преден план послания като толерантност, интеграция на различните, както и овластяване на жените. Събитието, под форма на преживяване, както за публиката на място, така и за зрителите онлайн, се проведе в легендарния „Театър Аполо“, носещ духа на именити музикални икони.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)