TONON представи най-новата си колекция столове в София

02 ноември 2017

TONON представи най-новата си колекция столове в София. Фирмата е е една от най-добре познатите в света италиански фабрики за производство на столове и маси. Тя безспорен лидер на пазара. За компанията работят световни имена от областта на дизайна.

За първи път в България пред отбрана публика в столичен клуб бе представена последната колекция столове. Те бяха експонирани по оригинален и нестандартен начин, а събитието беше оценено подобаващо не само от архитекти и дизайнери, но и от почитатели на класната марка.

TONON е една от най-добрите и познати по света марки на столове и маси. Те се отличават с оригинален дизайн и високо качество. Те са изпитани и надеждни, превърнали са се в синоним на върхов дизайн и високо качество, запазена марка на „Произведено в Италия“.

Характерните им черти се коренят в произхода им през 20-те години на миналия век и имат дълга история, която е наследник на креативното и прецизно занаятчийство. Продуктите имат общ знаменател и това е тяхното качество да подчертават интериора и да отговарят на порасналите изисквания на съвременния човек. Столовете вече са налични в Dada Project Studio и всеки ценител може да ги разгледа или да си закупи някой от тях. Дизайнерът Иван Александров представи марката на партито, а специални гости на събитието бяха архитекти от Италия, които работят в световно утвърдената компания. Екипът на „Архитектурен магазин“ от  In LIFE беше единствената медия поканена да отрази събитието.

репортер : Ася Георгиева

оператор : Иван Цвятков

фотограф : Антон Хариев

постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)