u2_JimmyFallon2

U2 посвириха в метрото, никой не успя да ги познае (видео)

15 май 2015

В последните няколко години, едно име изцяло промени представата на американците за определението „вечерно шоу“. Комикът Джими Фалън бе сочен за човека с най-малко шансове да замени достойно Джей Лено по NBC, но се получи точно обратното.

u2_JimmyFallon1

Той успя да открие слабото място на нацията с предаването си, в което заложи на малко очаквани номера с участието на редица популярни личности. Сред коронните изпълнения бяха замервания с топка с Джулия Робъртс, сухо „маневриране“ на кану каяк с Камерън Диас, дишане на балони с хелий и говор на фалцет с Морган Фрийман, надпиване с Хайди Клум и още редица забавни атракции. Не по-малко интригуващ се оказа и последният епизод на шоуто, излъчен преди броени дни, в който гости във „Вечерното шоу“ гостуваха рок легендите от U2.

Какво измисли този път Фалън за Боно и компания?! Заложи на импровизиран концерт от страна на ирландците, дегизирани като непознати и свирещи I still Haven’t Found What I’m Looking For в спирката на метрото Grand Central Station, докато стотиците пътници преминаваха покрай тях в продължение на близо 10 минути, без да ги разпознаят.

Ако пък сте почитатели на черния хумор, може да се насладите и на промо видеото, в което Боно е случайно прегазен на улицата от … буса на U2. Или както вече казват американците за Джими Фалън – „забавлението е гарантирано“.

текст: Митко Попов
снимки: NBC News

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)