DPP_1921

UNIQUE ESTATES доказаха своята уникалност с изключително стилно парти

05 декември 2014

Всяка година, в първата седмица на декември,UNIQUE ESTATES организира така нареченото Golden Party, което е само за членовете на Golden Club. В него членуват най-специалниje клиенти и партньори на лидерската агенция за луксозни имоти в България, като всеки от тях има издадена златна карта. 

DPP_2048
Всяка година компанията изненадва с интересно събитие, но тазгодишното издание бе наистина уникално. Престижната агенция ОТВОРИ ВРАТИТЕ на познатия ресторант „Крим“, като всъщност, това е една изключително аристократична къща, една от най-хубавите в София, с история и безценна атмосфера.

DPP_2115

UNIQUE ESTATES е ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на пазара на емблематичния имот. 

DPP_2099


Престижни и отбрани гости, сред които знакови имена от политиката и бизнеса бяха първите, които разгледаха имота. Собственичката на компанията и успешна бизнесдама Весела Илиева лично посрещна отбраните си партньори и приятели и им подари възможността да се наслаждават на уникалната къща, 
уникалното шампанско,

DPP_2061

уникалните Мазерати,

DPP_2141

 

уникални бижута,

DPP_2106

уникалният кетъринг и …

DPP_2154

уникалната музика. Съвсем в синхрон с името на агенцията.

DPP_1929

Сред гостите бяха Маринела и Ветко Арабаджиеви, новите собственици на хотел Кемпински, Людмил Стойков, Росен Русимов, Весела и Димитър Барбукови, Веселин Балевски, Марина и Тодор Белчеви, Кристина Димитрова, Нико Тупарев, Ирена Комитова, Христо Илиев, бивши и настоящи депутати и още много приятели,  партньори и клиенти на UNIQUE ESTATES.

DPP_1975

С една дума – едно от най-стилните и уникални  събития от Коледната празнична треска!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)