Unique Estates и най-голямата мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio подписаха договор за сътрудничество

18 ноември 2016

Unique Estates и най-голямата световна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio подписаха официално договор за сътрудничество на официална церемония, която се състоя на 17.11.2016 г. в хотел „Кристъл Палас“ в София. На събитието присъстваха много журналисти и гости, които бяха дошли да уважат най-голямата компания, която предлага луксозни имоти у нас – Unique Estates.

TON_5034

Unique Estates тази година чества десет години от своето създаване и е утвърдила високи стандарти в предлагането на луксозни имоти и качествено и информирано клиентско обслужване. Компанията е първата специализирана брокерска фирма за луксозни имоти в страната. Присъединяването им към най-голямата международна мрежа Luxury Portfolio е поредния голям успех за фирмата. Така те ще имат възможност да разгърнат потенциала си и на международно ниво, като използват мрежата от контакти и възможности, използвайки сътрудничеството в такъв голям мащаб.

TON_5054

На прескоференцията по повод събитието говориха г-жа Весела Илиева – управляващ директор на Unique Estates, г-н Христо Илиев – председател на борда на директорите на AG Capital  и г-н Крис Дийц – вицепрезидент Глобални операции на Luxury Portfolio. Unique Estates ще шестдесетата компания в света, която ще си сътрудничи с международния гигант на световния пазар за луксозни имоти и единствения техен представител в България.

Весела Илиева Unique Estates

Събитието премина с огромен успех и още веднъж доказа, че луксозните имоти са устойчив и балансиран пазар. Организаторите увериха присъстващите, че предстои увеличаване на покупките на имоти с цел сигурност на спестяванията и сделките с цел инвестиция. очакванията са през следващит 2 – 4 години ръстът в търговията с луксозни имоти да е близък до нивата преди кризата.

Весела Илиева Unique Estates

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
Фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)