viber - bg gifs

Viber пусна гифове с родни звезди в секция за България

29 декември 2019

Rakuten Viber, водещата платформа за комуникация у нас, пусна уникална по рода си секция с гифове с изцяло българско съдържание. I Love BG Gifs събира емблематични моменти от любимците на родната сцена, селектирани специално за българските потребители на приложението.

С премиера в новотo пространство за гифове на български са актьорът Владо Карамазов, радио и телевизия The Voice, рап звездата 100 Кила, героите от музикалното риалити Гласът на България и любимците от малкия екран – “Господари на уеба”.

Налични само за България, новите гифове могат да бъдат открити лесно и бързо с натискане на GIF+ от лентата с иконки във Viber чат екрана и избор на I Love BG Gifs.

viber - bg gifs

Селекцията от българско съдържание позволява търсене или избор по ключова дума, например: “100 Кила” или “обичам те”, а феновете на кратките видеа могат да изразяват емоциите си като ги споделят и препращат между приятели в чата или в любими общности (Communities).

Култови образи като 100 кила, Владо Карамазов, Калеко Алеко, водещите на Гласът на България и десетки хумористични GIF-ове с култови реплики, видеа и др., добили известност, благодарение на Господарите вече могат да хвърлят нова светлина в чата, да направят комуникацията много по-забавна и интересна.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)