Viber-Free-Calls

Viber пусна нови функции за лятото

01 юли 2019

Лятото официално е тук, дори прогнозата понякога да твърди обратното. Настроението е на ниво и всеки чака със затаен дъх своята лятна ваканция. За да се насладим на заслужената почивка, добре е да я планираме добре и да избягваме пречки, които биха смутили комфорта ни.

Знаеш ли, че можеш да планираш цялата си почивка или да обсъдиш с приятели хотелите, които си харесал, без дори да напускаш Viber? Отвори Chat Extensions менюто (GIF+) и потърси най-добрите варианти за настаняване сред офертите на Booking.com, сподели опциите с приятели и резервирай, без да напускаш чата.

viber

Viber Local Number ти позволява да получаваш обаждания и съобщения без такси за роуминг, разкрива HiComm. Това значи, че можеш да пътуваш и да говориш когато пожелаеш, без да се притесняваш за банковата си сметка. Тази функционалност ти позволява да разполагаш с местен мобилен номер, за да може всеки извън Viber да общува с теб на местна тарифа. В момента тази функционалност е налична в САЩ, Великобритания и Канада, а нови дестинации ще бъдат добавени съвсем скоро.

Ако не искаш да уведомяваш поотделно всеки член от семейството ти за това, как се развива почивката ти, вкарай ги в един чат и с едно обаждане ги информирай как си. Организирах разговора благодарение на новата функция на Viber – Group calls за до 5 човека.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)